Ποια Bitcojn Χρηματιστηριακή Που Δεν Χρεώνει Ένα Νόμισμα Για Να Λάβετε Bitcoin Από Άλλο Λογαριασμό Επισκόπηση

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά νομίσματα στην αγορά κρυπτογράφησης. Τι είναι όμως αυτό που κάνει ένα νόμισμα τόσο δημοφιλές; Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση των πέντε κορυφαίων. Αυτός ο κατάλογος δεν είναι σε καμία περίπτωση πλήρης, και σε ορισμένα από αυτά τα νομίσματα μπορεί να αξίζει να επενδύσετε. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Εάν είστε νέοι στην κρυπτογραφική σκηνή, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο πριν επενδύσετε. Θα αναφερθούμε στην ιστορία μερικών από αυτά τα νομίσματα, καθώς και θα συζητήσουμε πώς συγκρίνονται μεταξύ τους.

Ποια Bitcojn Χρηματιστηριακή Που Δεν Χρεώνει Ένα Νόμισμα Για Να Λάβετε Bitcoin Από Άλλο Λογαριασμό

Το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2011 από έναν ψευδώνυμο προγραμματιστή με το όνομα Satoshi Nakamoto. Σήμερα, κατέχει το 65% της κεφαλαιοποίησης της αγοράς και έχει εξαιρετική φήμη. Υπάρχουν και άλλα κρυπτονομίσματα, όπως το Litecoin και το Ethereum, αλλά αυτά είναι τα μεγαλύτερα και πιο διαδεδομένα. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των δέκα κορυφαίων κρυπτονομισμάτων:

Τα Dogecoin, Shiba Inu και Ripple είναι μερικά μόνο από τα πιο δημοφιλή νομίσματα. Παρακάτω παρατίθενται τα πέντε κορυφαία. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την κεφαλαιοποίηση του νομίσματος πριν επενδύσετε σε αυτό! Η τιμή του βασίζεται στην τρέχουσα προσφορά του σε κυκλοφορία. Και με την αυξανόμενη δημοτικότητά του, το Dogecoin και το Litecoin έχουν τραβήξει μεγάλη προσοχή.

Το Ethereum, εν τω μεταξύ, είναι το κορυφαίο ψηφιακό νόμισμα, με κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Η αστάθειά του έχει προκαλέσει μαζικές αυξήσεις και καταρρεύσεις τιμών τους τελευταίους μήνες. Η ευρύτερη αγορά αποτελεί πλέον ένα μέρος για τους επενδυτές που μπορούν να επενδύσουν σε μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων. Για να παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις στην αγορά κρυπτογράφησης, το CoinDesk δημοσιεύει μια λίστα με τα 20 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης περιουσιακά στοιχεία, δίκτυα και αστεία κρυπτονομισμάτων. Τα περισσότερα από τα νομίσματα σε αυτή τη λίστα προέρχονται από το Bitcoin. Αυτός ο τύπος κρυπτονομίσματος βασίζεται σε έναν κώδικα ανοικτού κώδικα Ποια Bitcojn Χρηματιστηριακή Που Δεν Χρεώνει Ένα Νόμισμα Για Να Λάβετε Bitcoin Από Άλλο Λογαριασμό. Η αρχιτεκτονική του επιτρέπει στον καθένα να συμμετέχει και να πραγματοποιεί συναλλαγές στο δίκτυο. Ωστόσο, μια σειρά από άλλα κρυπτονομίσματα έχουν κερδίσει την προβολή τους. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι το Ripple (XRP), το Solana και το USD Coin.

Το USD Coin είναι ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα που δημιουργήθηκε από την Circle, μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική εταιρεία. Το όνομά του είναι USD και συνδέεται με το δολάριο των ΗΠΑ. Είναι πιο κατάλληλο για ψηφιακές πληρωμές από ό,τι άλλα κρυπτονομίσματα. Εκτός από το USD Coin, τα άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν το XRP, το ETH και το ADA. Αυτά είναι τα πιο ακριβά κρυπτονομίσματα και έχουν υψηλή μεταβλητότητα.

Solana. Η χρηματιστηριακή αξία της Solana ανέρχεται σε σχεδόν 65 δισεκατομμύρια δολάρια. Η πλατφόρμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Η επιτυχία της αποδίδεται στο γεγονός ότι είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Επιπλέον, το Solana υποστηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα διεθνών οργανισμών και διαθέτει μια ακμάζουσα κοινότητα. Αντίθετα, το Ethereum έχει υποαποδώσει σε σχέση με άλλα κρυπτονομίσματα όσον αφορά την κεφαλαιοποίησή του.

Chiliz. Το νόμισμα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018 και είναι σχετικά νέο. Έχει όμως ήδη αφήσει το στίγμα του στον κόσμο των κρυπτογράφησης. Επί του παρόντος, η κεφαλαιοποίησή του ανέρχεται σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια και ο όγκος συναλλαγών του σε 24ωρη βάση είναι περίπου 317 εκατομμύρια δολάρια. Το 2022, το ICO θα γίνει μια δημοφιλής επενδυτική ευκαιρία Ποια Bitcojn Χρηματιστηριακή Που Δεν Χρεώνει Ένα Νόμισμα Για Να Λάβετε Bitcoin Από Άλλο Λογαριασμό. Αλλά πρώτα, είναι καλή ιδέα να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η αγορά κρυπτονομισμάτων. Εάν είστε νέοι στην κρυπτόσφαιρα, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθετε περισσότερα για αυτά τα συναρπαστικά νομίσματα και τις δυνατότητές τους.

Solana: Το Solana έχει ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020. Το ICO είναι ένας δημοφιλής τρόπος για την αγορά αιθέρα. Έχει όμως και τα μειονεκτήματά του. Η επεκτασιμότητά του είναι περιορισμένη. Μπορεί να συγκριθεί με άλλα νομίσματα. Η αλυσίδα μπλοκ μπορεί επίσης να είναι ένα ασφαλές σύστημα. Η Solana είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές. Η τιμή του παρουσιάζει καθημερινές διακυμάνσεις. Το όνομά της είναι ένα ψηφιακό νόμισμα.

Binance Coin. Ένα δημοφιλές κρυπτονόμισμα, το Binance coin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση συναλλαγών στην πλατφόρμα Binance. Επιπλέον, αποτελεί μια καλή επένδυση για το 2021. Αλλά θυμηθείτε, η τιμή του Bitcoin έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 40.000% μέσα σε πέντε χρόνια. Το κρυπτονόμισμα της ονομάζεται BNB. Η αξία του εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων και το χρηματικό ποσό που μπορεί να επενδύσει ο χρήστης. Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για: Πού Etereum Έρχονται

Δημοσιεύθηκε την